Het weer
29 oktober 2020, 09:14
Deels zonning
Deels zonning
9°C
vochtigheid: 92%
windsnelheid: 7 m/s WZW
Windstoten: 8 m/s
zonsopgang: 07:29
zonsondergang: 17:09
Meer verwachtingen...
 

Archive for oktober, 2011

Afgelopen nacht is de wintertijd weer ingegaan,zodat het avonds weer vroeg donker is .We hebben inmiddels de lampen weer aan tot 19.00 uur om de duiven te verzorgen.

Afgelopen maandag de nieuwe kweekdoffers alleen op het kweekhok gelaten en de reeds bezette bakken afgesloten zodat ze alvast konden wennen en een bak uitzoeken.Zaterdag hebben we de rest van de doffers ook weer teruggeplaatst.

Vrijdag hebben we 16 speciaal gekweekte duiven naar GPS gebracht waar deze half november zullen worden geveild.

Dit weekend zijn de vliegduiven 2 keer los geweest  nu de duiven weer in de veer komen beginnen ze ook weer te vliegen.We zullen proberen als het mogelijk is ze nog zoveel mogelijk los te laten zodat ze niet te stram en stijf worden.

Je hebt veel ballen nodig ,om net zo goed te golven als ik.

Afgelopen week op vakantie geweest lekker een weekje zonder duiven en andere dagelijkse beslommeringen.De duiven werden met een gerust hart achtergelaten bij de 2 verzorgers die er ook deze keer weer uitstekend opgepast hebben.

Vandaag hebben we de vliegduiven gescheiden en vanaf nu zullen ze ook minder loskomen.

Iedereen wist dat het niet kon,tot er iemand kwam die dat niet wist.

Na vorige week enkele zomerse dagen is het nu echt herfst geworden na 26 graden vorige week zaterdag was het vanmorgen ramen krabben.Ondanks de vele buien gisteren gingen de taartvluchten door al werden ze dichter bij gebracht het verloop van deze vlucht was goed dus als je late jongen hebt kun je op deze manier ze zelfs in oktober nog enige ervaring op laten doen.

Op het eigen hok is het aardig rustig de vliegduiven zijn nog steeds alle dagen los  al zal dit straks gaan veranderen nu de dagen steeds korter worden.

Openbaar vervoer:jestapt in waar je niet woont en stapt uit waar je niet moet zijn.

De seizoenen zijn dit jaar aardig in de war in het voorjaar zomer in de zomer herfst en in de herfst zomer.Dus mogen we niet klagen met 2 zomers in 2011.

De dagen worden hard korter ik verzorg door de week de duiven alleen avond s  wel zetten we morgens de hokken open zodat de duiven tot het middaguur vrij uitvliegen kunnen waar ze ook dankbaar gebruik van maken.Doordat ze dik in de rui zitten geven we ze 2x per week een bad.

Er zijn nog enkele jongen uit de vliegers te koop oa enkele kleinkinderen van Evita.

Veel mensen danken hun goede geweten aan hun slechte geheugen.

Statistieken
  • 115614Totale Hits:
  • 9Hits vandaag:
  • 33Hits gisteren:
  • 60876Totaal aantal bezoekers:
  • 9Bezoekers vandaag:
  • 23Bezoekers gisteren:
  • 167Bezoekers vorige week:
  • 600Bezoekers per maand:
  • 23Bezoekers per dag:
  • 0Bezoekers op dit moment online:
Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.