Het weer
27 oktober 2020, 21:01
Bewolkt
Bewolkt
10°C
vochtigheid: 83%
windsnelheid: 9 m/s Z
Windstoten: 12 m/s
zonsopgang: 07:25
zonsondergang: 17:13
Meer verwachtingen...
 

Archive for november, 2011

Na enkele weken met oosten wind staat hij nu in zuidwesten en is het echt een herfstdag,met de oostenwind waaien de bladeren ook van ons weg maar met het draaien van de wind komen ze al snel weer in de tuin.

Gister liep de verkoop op GPS af  wij wensen de kopers veel succes met hun aangeschafte duiven.

Dit weekend was er ook de beurs in Houten hier zijn we niet naar toe geweest omdat de goedheiligman in ons dorp aankwam en we hier met de kinderen naar toe geweest zijn. Hier zaten we al snel met 3 duivenhouders bijelkaar zodat hetvoor groot en klein een  geslaagde dag was.

Ook hebben we afgelopen weekend de kweek en voedsterduiven gekoppeld .Je merkt  direct het verschil dat je duiven al voorgekoppeld hebt, ze zijn een stuk rustiger en kennen hun bak en partner al een beetje.Nu is het maar te hopen dat ze niet te snel op eieren komen.

GENIET NOOIT MET MATE.

Ondanks alle mistige dagen hier in het noorden waren er in het weekend 2 dagen met zon zodat de vliegduiven er even uitkonden voor hun wekelijkse bad.

Afgelopen weekend hadden we van de afdeling een tentoonstelling prijsuitreiking en jeugddag op 1 dag en locatie. We hadden hier als vereniging 3   4 tallen ingestuurd  met de olympische gedachte om de organisatie te steunen.Helaas was ik verhinderd om op de prijsuitreiking te komen .Maar van wat ik gehoord heb en middags heb meegekregen op de tt is dit voor herhaling vatbaar.

Op eigen hok is het rustig als het weer meezit gaan we volgend weekend de kweekduiven koppelen.

kijk ook eens op de veiling bij gps pigeons van onze veiling van 16 vroege zomerjongen  tot 26 nov .Voor vragen mail of bel gerust.

VAN HEN DIE NIETS TE ZEGGEN HEBBEN ,ZIJN ZIJ DIE ZWIJGEN HET AANGENAAMST.

Het seizoen 2012 is begonnen,afgelopen vrijdag had ik een uurtje over en heb ik de kweekduivinnen in de korf gedaan en heb ik de koppels voor winterkweek samen gesteld. Zondagavond hebben we ze weer gescheiden zodat ze voorgekoppeld zitten ,en ook om te voorkomen dat ze de laatste weken voor het koppelen onderling gaan paren.Dit hebben we ook met de voedsterduiven gedaan zodat deze met de echte koppeling in de zelfde situatie zitten zodat hopelijk het leggen gelijk op gaat.

Vorige week hebben we Evita en de Blauwe 10 op foto laten zetten bij Henk Storm uit Surhuisterveen het resultaat zal binnenkort wel op de site komen.

Afgelopen week is de veiling op GPS auctions van 16 vroege zomerjongen gestart ,mocht u hier vragen over hebben stel ze gerust.

Je hebt niet verloren als je het opgeeft ,maar wanneer je het nooit geprobeerd hebt.

Statistieken
  • 115570Totale Hits:
  • 28Hits vandaag:
  • 21Hits gisteren:
  • 60842Totaal aantal bezoekers:
  • 27Bezoekers vandaag:
  • 16Bezoekers gisteren:
  • 177Bezoekers vorige week:
  • 566Bezoekers per maand:
  • 21Bezoekers per dag:
  • 0Bezoekers op dit moment online:
Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.