Het weer
29 januari 2020, 09:58
Stortbuien
Stortbuien
4°C
vochtigheid: 86%
windsnelheid: 9 m/s WZW
Windstoten: 11 m/s
zonsopgang: 08:26
zonsondergang: 17:13
Meer verwachtingen...
 

Afgelopen week voor de keuze gestaan gaan we inkorven voor de fond en zo ja wie gaan er mee. De voorspellingen maakten het ook niet gemakkelijk en de losplaats werd ook nog eens verplaatst naar het westelijker gelegen pontois . We hebben besloten om 4 van onze betere doffers en 1 duivin te zetten.

Er werd zaterdag al vroeg gelost en met de harde oostenwind speelde het ijselmeer afdeling Friesland  weer parten. Bijna nergens waren de prijzen gisteren verdient. Hier kregen we gisteren 2 en vanmorgen nog 2 nu om het middaguur nog 1 te gaan. Dit kon minder.

Wat zeker minder kon was de vitesse vlucht vanuit Wijchen. deze werden om 7.30 gelost toen we zouden gaan zitten was net onze 3eduif geklokt . Ze vlogen aardig sneller dan ingeschat als 1e werd de 16-285 geklokt welke we vorig jaar als ei gehaald hebben bij Kock en Kienhuis. Onze 1e van de fond kwam daar ook vandaan.

In de club hadden we de eerste 5 plaatsen en vlogen er 18 van 21 prijs.

Men mat net olles sizze wat men wit,mar wol alles witte wat men seit.

Leave a Reply

*

Statistieken
  • 105723Totale Hits:
  • 9Hits vandaag:
  • 105Hits gisteren:
  • 55559Totaal aantal bezoekers:
  • 7Bezoekers vandaag:
  • 51Bezoekers gisteren:
  • 447Bezoekers vorige week:
  • 817Bezoekers per maand:
  • 63Bezoekers per dag:
  • 0Bezoekers op dit moment online:
Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.