Het weer
12 november 2019, 01:59
Bewolkt
Bewolkt
6°C
vochtigheid: 93%
windsnelheid: 8 m/s Z
Windstoten: 18 m/s
zonsopgang: 07:54
zonsondergang: 16:46
Meer verwachtingen...
 

Nu het jonge duiven seizoen nadert beginnen we ons daar op te richten. We hebben daarom maandagavond de jongen ingekorfd voor een africhting vanuit Steenwijk. De jongen werden per inkorfcentrum gelost met als resultaat vlotte aankomsten en geen verliezen hier.

Donderdag hebben we de jongen voorzien van een chipring en omdat ze al in de korven zaten hebben we ze een 15 km weggebracht. Omdat de voorspellingen voor het weekend niet echt goed waren hebben we besloten om de jongen niet op de africhting te spelen.

Voor de oude duiven stond er een fondvlucht vanuit Gien  658 km op het programma. Hier hadden we 8 voor ingekorfd. Helaas waren we veel te laat maar gelukkig alles wel weer thuis. De rest van de oude zijn meegeweest op de africhting naar Heino. Deze waren er zo weer.

 

As it tij ferrint,moat men de beakens fersette.

Leave a Reply

*

Statistieken
  • 97384Totale Hits:
  • 1Hits vandaag:
  • 14Hits gisteren:
  • 53857Totaal aantal bezoekers:
  • 1Bezoekers vandaag:
  • 13Bezoekers gisteren:
  • 103Bezoekers vorige week:
  • 163Bezoekers per maand:
  • 15Bezoekers per dag:
  • 1Bezoekers op dit moment online:
Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.