Het weer
16 december 2019, 11:14
Bewolkt
Bewolkt
7°C
vochtigheid: 87%
windsnelheid: 7 m/s Z
Windstoten: 16 m/s
zonsopgang: 08:44
zonsondergang: 16:18
Meer verwachtingen...
 

Na vorige week gekoppeld te hebben gaat het met de vliegduiven goed alleen hebben we een paar bakken extra opengezet zodat sommige koppels als nog verhuist zijn .Ook hebben we sinds vrijdag overdag de deur naar het duivinnenhok open gezet zodat de koppels zich ook daar kunnen terugtrekkken.Nachts is de deur dicht zodat ze in hun eigen bak zitten. Inmiddels zijn de eerste eieren er ook.Zodra de meeste gelegd hebben blijft de deur tussen de afdelingen openstaan.

Door dat het winter is hebben we de duiven nog niet weer los gehad .Na gister de hele dag buienradar gevolgt te hebben zijn ze er nog een paar uurtjes uitgeweest .Doordat ze op drijven staan hebben ze ook meer aandacht voor elkaar dan om te vliegen.De sneeuw verdwijnt hier letterlijk voor de zon mischien dat ze er vandaag ook nog even uit kunnen.

Leave a Reply

*

Statistieken
  • 100337Totale Hits:
  • 12Hits vandaag:
  • 139Hits gisteren:
  • 54438Totaal aantal bezoekers:
  • 10Bezoekers vandaag:
  • 21Bezoekers gisteren:
  • 140Bezoekers vorige week:
  • 277Bezoekers per maand:
  • 19Bezoekers per dag:
  • 0Bezoekers op dit moment online:
Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.