Het weer
17 februari 2020, 20:58
Deels bewolkt
Deels bewolkt
7°C
vochtigheid: 76%
windsnelheid: 9 m/s ZW
Windstoten: 18 m/s
zonsopgang: 07:51
zonsondergang: 17:50
Meer verwachtingen...
 

Evenals in 2008 een witte 1e paasdag vanmorgen ondanks dat de zomertijd vanacht is ingegaan is het zomerse gevoel nog ver te zoeken.Zoals het nu lijkt wordt ook de opleervlucht van komende zaterdag 6 april  afgelast.

De planning was om de oude duiven op jongen op te leren en afgelopen zaterdag na thuiskomst op weduwschap te zetten.Het voordeel van het opleren op jongen is dat je maar 1 groep duiven hebt en het dus minder tijd kost.We hadden de hoop om komende week nog enkele keren met de duiven weg te gaan maar zoals de weersberichten nu zijn wordt dat ook moeilijk.Zoals het er nu naar uit ziet halen we de jongen er morgen bijweg en gaan we de geslachten scheiden.

 

Voor een gek is alles normaal.

Leave a Reply

*

Statistieken
  • 107080Totale Hits:
  • 18Hits vandaag:
  • 332Hits gisteren:
  • 56048Totaal aantal bezoekers:
  • 17Bezoekers vandaag:
  • 13Bezoekers gisteren:
  • 129Bezoekers vorige week:
  • 382Bezoekers per maand:
  • 16Bezoekers per dag:
  • 0Bezoekers op dit moment online:
Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.