Het weer
5 december 2020, 16:25
Zonnig
Zonnig
4°C
vochtigheid: 80%
windsnelheid: 5 m/s ZZW
Windstoten: 10 m/s
zonsopgang: 08:33
zonsondergang: 16:20
Meer verwachtingen...
 

Met de temperaturen van afgelopen week en het einde van de rui begint het in het duivenhok ook drukker te worden.We hebben alle vliegduiven nog steeds bij elkaar in het jonge duivenhok met ren zitten. We voeren en maken de hokken schoon in het donker maar door het zachte weer beginnen de duiven zich alweer te intresseren voor het andere geslacht. De planning was om ze tussen kerst en nieuwjaar naar het vlieghok te verplaatsen we zullen zien of we dit nog redden.

De voedster en de kweekduiven hebben we zaterdag voor het echt gekoppeld voor hen zijn het ideale omstandigheden. We laten ze eerst koppel voor koppel los .Nu zondagavond hebben we steeds 3 koppels los we zullen afwachten wat het ons brengt.

 

 

De jaren leren ons veel wat de dagen niet weten.

 

Leave a Reply

*

Statistieken
  • 117009Totale Hits:
  • 14Hits vandaag:
  • 16Hits gisteren:
  • 61682Totaal aantal bezoekers:
  • 11Bezoekers vandaag:
  • 15Bezoekers gisteren:
  • 147Bezoekers vorige week:
  • 90Bezoekers per maand:
  • 19Bezoekers per dag:
  • 0Bezoekers op dit moment online:
Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.