Het weer
5 december 2020, 15:47
Zonnig
Zonnig
4°C
vochtigheid: 80%
windsnelheid: 5 m/s ZZW
Windstoten: 10 m/s
zonsopgang: 08:33
zonsondergang: 16:20
Meer verwachtingen...
 

Toen we vanmorgen bij de voedsterduiven kwamen lagen de eerste eierdoppen op de roosters.Dus het begin van het komende seizoen is er. Inmiddels hebben de kwekers op Evita na voor de tweede keer gelegd. We leggen de eieren van Evita niet meer om omdat ze dan te zwaar wordt en de 2e keer niet legt. Als ze de normale cyclus volgd hebben we het beste resultaat.

Ieder nadeel heeft zijn voordeel .Zo ook afgelopen week  door de harde wind waren de vlieghokken zo weer droog zodat we dinsdag de duiven hebben gescheiden en de doffers op het vlieghok hebben gezet .Na enkele dagen vechtpartijtjes en dunne mest is de rust nu aardig teruggekeerd.

Onmogelijk betekent alleenmaar dat je de oplossing nog niet hebt gevonden.

Leave a Reply

*

Statistieken
  • 117009Totale Hits:
  • 14Hits vandaag:
  • 16Hits gisteren:
  • 61682Totaal aantal bezoekers:
  • 11Bezoekers vandaag:
  • 15Bezoekers gisteren:
  • 147Bezoekers vorige week:
  • 90Bezoekers per maand:
  • 19Bezoekers per dag:
  • 0Bezoekers op dit moment online:
Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.