Het weer
14 oktober 2019, 22:35
Bewolkt
Bewolkt
14°C
vochtigheid: 93%
windsnelheid: 5 m/s O
Windstoten: 10 m/s
zonsopgang: 08:00
zonsondergang: 18:43
Meer verwachtingen...
 

De jonge duiven zijn vorige week op 3 na weer gekomen . We hebben ze ter ontspanning maandag een dagje laten in en uit vliegen maar vermoedelijk is er iets geweest want een aantal was de rest van de week schrikkerig en durfde niet naar binnen. Om de kopjes weer de zelfde kant op te krijgen hebben we ze donderdagmorgen vroeg naar Oosterwolde gehad. Ook hebben we toen de beslissing gemaakt om de jongen allemaal op de natourvlucht Weert in te korven.

Vrijdag avond hebben we 38 klokduiven ingekorfd voor de natourvlucht vanuit Weert. Helaas werd de vlucht uitgesteld naar zondag  toen ze om 10.15 gelost zijn. Nu op zondagmiddag 3 kwartier na onze 1e moet er nog 1 komen dus een goed verloop. Hopelijk volgende week beter.

Voor de liefhebbers hebben we bij de vliegduiven nog enkele jongen liggen heeft u hier belangstelling voor laat het even weten.

Wacht veranderingen niet af veroorzaak ze zelf.

 

Leave a Reply

*

Statistieken
  • 96500Totale Hits:
  • 28Hits vandaag:
  • 17Hits gisteren:
  • 53426Totaal aantal bezoekers:
  • 16Bezoekers vandaag:
  • 13Bezoekers gisteren:
  • 119Bezoekers vorige week:
  • 224Bezoekers per maand:
  • 15Bezoekers per dag:
  • 0Bezoekers op dit moment online:
Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.