Het weer
17 februari 2020, 19:39
Helder
Helder
7°C
vochtigheid: 73%
windsnelheid: 9 m/s ZW
Windstoten: 19 m/s
zonsopgang: 07:51
zonsondergang: 17:50
Meer verwachtingen...
 

De jonge duiven zijn vorige week op 3 na weer gekomen . We hebben ze ter ontspanning maandag een dagje laten in en uit vliegen maar vermoedelijk is er iets geweest want een aantal was de rest van de week schrikkerig en durfde niet naar binnen. Om de kopjes weer de zelfde kant op te krijgen hebben we ze donderdagmorgen vroeg naar Oosterwolde gehad. Ook hebben we toen de beslissing gemaakt om de jongen allemaal op de natourvlucht Weert in te korven.

Vrijdag avond hebben we 38 klokduiven ingekorfd voor de natourvlucht vanuit Weert. Helaas werd de vlucht uitgesteld naar zondag  toen ze om 10.15 gelost zijn. Nu op zondagmiddag 3 kwartier na onze 1e moet er nog 1 komen dus een goed verloop. Hopelijk volgende week beter.

Voor de liefhebbers hebben we bij de vliegduiven nog enkele jongen liggen heeft u hier belangstelling voor laat het even weten.

Wacht veranderingen niet af veroorzaak ze zelf.

 

Leave a Reply

*

Statistieken
  • 107079Totale Hits:
  • 17Hits vandaag:
  • 332Hits gisteren:
  • 56047Totaal aantal bezoekers:
  • 16Bezoekers vandaag:
  • 13Bezoekers gisteren:
  • 128Bezoekers vorige week:
  • 381Bezoekers per maand:
  • 16Bezoekers per dag:
  • 0Bezoekers op dit moment online:
Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.